Ochrana osobních údajů

 

Jak Harmonický domov chrání vaše údaje

 

Pokud jste zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete své osobní údaje. Seznamte se s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

 

Kdo je správce?

 

Dana Jirsáková, Harmonický domov, IČO 05740754, fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona, provozuji webové stránky www.harmonicky-domov.com.

Vaše osobní údaje zpracovávám jako správce, tj. určuji, jak budou osobní údaje zpracovány a za jakým účelem, po jakou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří mi se zpracováním budou pomáhat.

 

Kontaktní údaje

 

Pokud se na mě budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete mě kontaktovat na tel. čísle: +420 603 465 073 nebo na e-mail: harmonicky.domov@email.cz.

 

Prohlašuji

 

Prohlašuji, že jako správce vašich osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

  • budu zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
  • plním dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,
  • umožním vám a budu vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

 

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

 

Zpracovávám osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

  • Poskytování služeb, plnění smlouvy vaše osobní údaje v rozsahu: e-mail, Jméno, příjmení, telefonní číslo a adresa nezbytně potřebuji k plnění smlouvy (např. zaslání podrobných informací o akcích, na které jste se registrovali, domluva jízdy na vaši adresu za účelem vypracování návrhu apod.)

  • Vedení účetnictví

Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebuji, abych vyhověla zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

  • Marketing – zasílání newsletterů

Vaše osobní údaje (e-mail a jméno)- zasílání informací o programu přednášky, kurzu

  •  Jste-li zákazníkem, dělám tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládám, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu 5 let od poslední registrace.

  •  Pokud nejste zákazníkem, zasílám vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu, po dobu 5 let od udělení. V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

  • Fotografie a video záznamy ze seminářů, kurzů a přednášek

Na některých seminářích pořizuji fotografickou dokumentaci či video záznam. Fotografie používám v propagačních materiálech, především na webu. Video záznam slouží účastníkům online kurzu ke zhlédnutí. U těchto materiálů nikdy nenajdete jména účastníků, Pokud byste na fotografiích nechtěli být, dejte mi vědět. Vaše osobní údaje si ponechávám po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování, nebo jsem v konkrétních případech neuvedla jinak.

 

Cookies

 

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu. Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu. Webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

 

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

 

Chráním osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráním je, jako kdyby byly mé vlastní. Přijala jsem a udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

 

Předání osobních údajů třetím osobám

 

K vašim osobním údajům nemají přístup žádné další osoby. Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokáži zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Jsou to poskytovatelé následujících platforem: Facebook, Google.

 

Je možné, že se v budoucnu rozhodnu využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibuji vám však, že v takovém případě při výběru, budu na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

 

Předávání dat mimo Evropskou unii

 

Data zpracovávám výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

 

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

 

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z

těchto práv využít, prosím, kontaktujte mě prostřednictvím e-mailu: harmonicky.domov@email.cz.

 

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

 

Díky právu na přístup můžete kdykoli vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 15 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

 

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

 

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracovávám vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádím zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.

 

Právo na přenositelnost

Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budu postupovat stejně jako při využití práva na přístup – jen s tím rozdílem, že vám informace pošlu ve strojově čitelné podobě. Tady potřebuji alespoň 15 dnů.

 

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechci na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymaži veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebuji 30 dnů. V některých případech jsem vázána zákonnou povinností, a např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smaži všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budu informovat na e-mail.

 

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházím v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc ráda, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mě, abych s tím mohla něco udělat a případné pochybení napravit.

 

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací nebo články s informacemi o mém programu vám zasílám jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu. Pokud zákazníkem ještě nejste, je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu. Rádi bychom zachovali mlčenlivost o našem vzájemném vztahu vůči třetím stranám. Mlčenlivost přitom trvá i po skončení spolupráce.

 

Mlčenlivost

Dovoluji si vás ujistit, že vaše osobní údaje budou zpracovávány v souladu s povinností  zachovávat mlčenlivost o osobních údajích, a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné další straně.

 

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.5.2018 a nahrazují předchozí Ochranu osobních údajů.

 

 

Kontaktujte nás

Štítky

  1. Kam duše ukrývá svá trápení
  2. Kovová postel
  3. Aromaterapie
  4. Dárce
  5. Zacházení s energiemi
  6. ZIMNÍ SLUNOVRAT 2017 – BRÁNA K NOVÉMU ZHMOTNĚNÍ
  7. Terapie Duše
  8. LETÍCÍ HVĚZDA PRO ROK 2018 ZEMSKÉHO PSA
  9. Akce 2018
  10. Lednové NOVINKY
  11. Když si něco přeju
  12. Dalajlamova kočka – David Michie
  13. Souvislost s tím co se nám děje
  14. Nové produkty pro miminka
  15. 2017 ROK OHNIVÉHO KOHOUTA PRO HARMONICKÝ DOMOV
  16. Purification
  17. MultiGreens
  18. 5-denní očistná kůra
  19. Balance Complete
  20. UZDRAV SVOJE TĚLO
  21. Kineziologie v mém životě
  22. Jak si přitáhnout šťastné partnerství
  23. Leden 2018
  24. Blue Tansy
  25. Wintergreen
  26. PanAway
  27. StressAway
  28. Relieve It
  29. Hydratační krém se santálovým dřevem
  30. Frankincense
  31. Detoxzyme
  32. Čistící prostředky Thieves
  33. Články Harmonie mysli
  34. Eucalyptus Radiata
  35. Lemongrass
  36. Lemon Myrtle
  37. 2018 - ROK ZEMSKÉHO PSA PRO HARMONICKÝ DOMOV
  38. TKDM
  39. Víš
  40. Vztahy!
  41. OSHO: O ženách
  42. Člověk vykonávající práci své duše
  43. Psi a kočky zlepšují zdraví svých majitelů
  44. ODPUSŤTE SVÝM RODIČŮM
  45. ThetaHealing
  46. Feng-Shui a barvy v interiéru v MB
  47. Otázky a odpovědi o kineziologii
  48. Jídelní stůl jako podpora vztahů v rodině
  49. Barevnost - živly a směry
  50. Kreslení pravou mozkovou hemisférou
  51. Barvy v interiéru
  52. 2015 ROK DŘEVĚNÉ KOZY PRO HARMONICKÝ DOMOV
  53. Návrh nového domu
  54. LETÍCÍ HVĚZDA PRO ROK 2016 OHNIVÉ OPICE
  55. 2016 ROK OHNIVÉ OPICE PRO HARMONICKÝ DOMOV
  56. Odkud pramení vyhraněnost komentářů aneb o ideologiích a idejích
  57. Potřebujeme čínské Feng-Shui?
  58. Rozbor prostoru firmy
  59. Diagnostika prostoru
  60. Soulad prvků v naší kuchyni
  61. Hlavní vstup
  62. Archiv článků
  63. Kurz Feng shui - nechte se také inspirovat ke změnám
  64. Dětský pokoj
  65. Ostatní články
  66. Noční můry v dětském pokoji
  67. Access Bars
  68. Vaše mysl dokáže měnit realitu
  69. Nemoci potřebujeme k varování
  70. Pomeranč
  71. Tymián
  72. Mandarinka
  73. Thieves
  74. Nová energie
  75. Místo dětí bývá nutné léčit rodiče
  76. LETÍCÍ HVĚZDA PRO ROK 2017 OHNIVÉHO KOHOUTA
  77. 8 nejdůležitějších myšlenek z knihy Čtyři dohody
  78. O odpuštění
  79. Otázky a odpovědi Aroma
  80. Nic není náhoda
  81. Citron
  82. Máta
  83. Newsletter září 2016
  84. Otázky a odpovědi FengShui
  85. Harmonie mysli
  86. Zasvěcení Shamballa
  87. Chcete se uzdravit? Začněte u hlavy
  88. Duchovní příčina obezity a celulitidy v naší duši
  89. AromaTerapie
  90. Esenciální oleje a jejich podpora